Søger ikke længere nyt hjem

30. november 2020

Hannibal er født 30/03-20. Han søger ny familie, og her er lidt at det familien har skrevet om ham.

Han søger en familie hvor han kan få en have og være mere ude end vi kan tilbyde ham (stod det til ham var han ude 24/7) ? Han har hos os været ude på tur i gennemsnit 3 timer om dagen og kunne sagtens tage med på flere oplevelser.

Krav:

– Hus med have- Større børn på minimum 12 år- Ikke bo i storby

Ønsker:

– Gå til træning eller anden form for hundesport, da han elsker at være aktiv og er virkelig god til det.

– Familie med meget overskud og tid, da han allerhelst vil være tæt på sine mennesker

– Legekammerat i form af anden hund ville være et kæmpe plus, da han nyder andre hundes selskab og leg

Han er en skøn hund, der giver en den største velkomst når man kommer hjem. Han springer direkte i armene på dig og vil helst være ved din side dagen lang. Han elsker at samarbejde omkring større eller mindre opgaver og lære hurtigt hvad man vil have ham til, hvilket ville gøre ham til et oplagt emne til hundesport.

Hannibal kan kendes på hans små lyde og “snakker” gerne dagen lang, hvis han kunne få lov. Han er ikke den store puttetrold og vælger til hver en tid et koldt gulv fremfor sofaen eller sengen. Stod det til Hannibal var der gang i den fra morgen til aften og nyder at komme med både i skoven og på stranden- kører rigtig fint i bil. Er super god til at lege med andre hunde og har et virkelig godt temperament og hundesprog. Han har aldrig været årsag til konflikter og vurderer hurtigt selv, hvilke hunde han har lyst til at hilse på og lege med. Ville kunne bo i hjem med katte, da han viser stor respekt for de katte vi har introduceret ham for. Vil bare meget gerne lege, men finder ud af at de ikke gider den samme leg ?

Hvis man skal nævne hans mindre gode sider, så stresser han desværre let op i storbyens jag. Han er ikke sensitiv overfor lyde, men derimod bevægelser, og alt fra cykler, løbehjul og motionsløbere bliver enten jagtet eller flygtet fra. Der er ingen tvivl om, at meget af det kommer fra, at han stadig er unghund og at hyrdeinstinktet tager over. Men Hannibal er også en hund, der skal se alt og alle lidt an inden han kaster sig ud i det. Han kræver at man vil give ham den tålmodighed han har brug for og gerne en voksen hund, der kan vise ham vejen. Vi ønsker kun for ham, at han finder noget mere ro og meget gerne i landlige omgivelser eller i en mindre by.

Grunden til at han ville have godt af et hjem uden små børn er, at han let bliver utryg omkring dem og deres bevægelser. Hurtige og anderledes bevægelser reagerer han på og kan derfor godt virke lidt voldsom i leg med små børn. Han leger dog rigtig gerne med større børn og voksne, der kan forstå at få en god leg op og køre.Fanger det interesse, skriv en mail og fortæl lidt om jer selv☺️

Mail: Line.hhx@gmail.com

Hannibal er en basse på ca. 45-46 cm. Og 15.5 kg.

MDR1 +/+ Genetisk fri efter forældre.

CEA/CRD Genetisk fri efter forældre.