Lui skal finde et nyt hjem. Lui er efter Shenaja American Madison “Madison” og Foula`s Promise Me This “Zoomi” De kan begge ses under planlagte kuld O-kuld. Klik her for mere info.

26. august 2023

Her er hvad ejerne skriver om ham:

Team Jappes Once in a Lifetime Obey “Lui” – Shetland Sheepdog – intakt han (Født 20/12-20)

DKK Reg. Nr. DK00766/2021

Vi søger et nyt hjem til skønne, kærlige og aktive Lui. Han er en dejlig lille fidus på knap 9 kg, som elsker både at hygge og blive nusset samt være aktiv og ude på tur.

Grunden til omplacering er, at Lui ikke trives i de rammer vi kan tilbyde ham. Lui er udfordret i forhold til at håndtere ”forstyrrelser” i omgivelserne. Han reagerer kraftigt på en del ting når vi er ude, herunder forbipasserende mennesker og hunde, biler, cykler mm. Hjemme reagerer han også på lyde og støj fra naboer. Han er derfor udsat for al for meget stress og det er med til at vedligeholde den uhensigtsmæssige adfærd.

Vi har fået rådgivning af en adfærdsbehandler og der ligger en behandlingsplan, som vi fortsat træner efter i forhold til Luis udfordringer. Vi forventer, at en ny ejer læser og forholder sig til denne behandlingsplan.

Lui vil rigtig gerne samarbejde og er motiveret for træning.  Vi har altid gået til træning med ham, hvor han har fungeret bedst med små hold eller individuel træning.  Lui er glad for og god til at bruge sin snude. Han kan de mest almindelige kommandoer og kan også små finurlige tricks.

Lui kan hos os være alene hjemme uden problemer. Han er vant til at køre i bil, hvor han sidder i bur. Lui er tryg ved at komme hos dyrlægen.  

Vi vurderer at Lui skal have et hjem hvor der er ro – gerne landlige omgivelser med stor have. Ny ejer skal have racekendskab.  Der skal ikke være små børn i en kommende familie og man skal være indstillet på at arbejde med de udfordringer Lui har.  Vi ved ikke om Lui kan bo med en anden hund. Han har enkelte gode hundevenner, så det må vurderes ved møde med Lui om der kan være et godt match.

Lui blev øjenlyst som hvalp d. 12/02-21 Intet påvist.

Han er MDR1 +/+, og Cea/crd genetisk fri.

Ved interesse og yderligere informationer kontakt:

Camilla Heurlin: 26134212 eller cbheurlin@gmail.com